Toch maar vaker een back-up maken en een update installeren. Ik heb inmiddels de nieuwe versie op een tweede kaartje gezet.

  • En ze kunnen exact zien om welk verkeer het gaat, windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/msvcp140 als daar twijfels over zouden zijn.
  • Het gebruik van virt-install met Kickstart staat niet-begeleide installatie van virtuele machines toe.
  • De pagina is nu aangepast dat de ingevoerde waarde niet meer wordt opgeslagen.
  • Alles gemeten onder Linux via iperf3, naar een colocatieserver onder mijn beheer bij TransIP.
  • Wireshark is multi-platform verkrijgbaar en werkt o.a.

Dat fabrikanten de drivers nog niet op orde hebben ligt niet alleen aan de fabrikanten. Microsoft stalt de ruim van te voren software en informatie aan de leveranciers ter beschikking. Als eerste heb ik de security uitgeschakeld en zone alarm geinstaleerd, samen met ad-aware en mc affee virusscanner. Waar ik mij aan erger, “dank zij zonealarm haha”, dat windows meer uitbreekt dan dat er wordt ingebroken. Je wordt echt misselijk van al die programmas die het internet op willen.

2 Selinux En Virtualisatie

Deze feature zet je aan via “Edit” – “Preferences” (CTRL+SHIFT+P). Hier ga je naar “Name Resolution” alwaar je de optie “Resolve network addresses” inschakeld. Om met Wireshark te werken moet de netwerkkaart van de computer in “promiscuous mode” gezet worden. Dit wil zeggen dat de netwerkkaart alle inkomende pakketten kan verwerken i.p.v. alleen de pakketten die aan hem gericht zijn. Met andere woorden, alle frames worden door de netwerkkaart geaccepteerd waardoor Wireshark ze kan “onderscheppen en loggen”. Wireshark zal zelf je netwerkkaart in “promiscuous mode” proberen te plaatsen waarna Wireshark volledig kan functioneren.

Apparaten En Services

Het enige doel wat men wil bereiken met steeds een nieuw besturingssysteem te introdiceren is spionage. De programma’s zo maken dat de gebruikers straks werkt als een robot. Zelf heb ik nu XP en draai deze zonder Updates, dat gaat perfect. Ik ben geen voorstander van Vista of van welk Microsoft product dan ook. Maar feit is wel dat de meeste mensen op dit moment veelal problemen en klachten hebben met hun Windows XP machine die voortkomen uit veiligheids problemen. Het merendeel van de Windows gebruikers zijn geen pc freaks en weten alleen maar hoe hun vaste programma’s werken en hoe ze de pc aan en uit moeten zetten.

Lijkt mij een mooie vraag voor de energie leverancier. Voordat je dat doet zou ik eerste even naar de telegram in het informatie scherm. Bij ftp is dat lastig aan te geven het hangt van de implementatie van de ftp server af. Soms helpt om de laatste “/” weg te laten of naar de root van de ftp server te schrijven. Wat de watermeter betreft dan kan en ik zet het op de roadmap.